Dözsa György úti baleset

Őrizetbe vették M. Richárdot

A Dózsa György úti baleset kapcsán meggyanúsított férfi megsértette a házi őrizet szabályait.

2018.02.23 14:00ma.hu

M. Richárdot csütörtökön kora délután fogták el. Jelenleg őrizetben van, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását - tudta meg a 24.hu a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól. Azt is megtudták, hogy a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség azóta indítványozta a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelését.

Mint ismeretes, 2017. május 15-én két ember halt meg a Dózsa György úton, miután összeütközött egy balra kanyarodó Citroen és a Mercedes kabrióját 140 kilométer per órás sebességgel, jogosítvány nélkül vezető, egyenesen érkező M. Richárd. Az ügyészség előzetes letartóztatást szabott volna ki, de a bíróság úgy döntött, házi őrizetbe helyezik a férfit. A bíróság erről szóló tájékoztatásából derült ki, hogy a férfi a gyanú szerint a baleset előtt kokaint fogyasztott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.