Állatkínzás

Állatkínzás a kocséri horrotanyán - megrázó fotók

A nagykőrösi rendőrök vádemelést javasolnak egy kocséri férfi ellen.

2018.02.23 10:49ma.hu
police.hu

A nyomozás adatai szerint a 39 éves férfi 2017 januárjától 2017 októberéig egy kocséri ingatlan területén öt kutyát úgy tartott, hogy nem biztosított az állatok számára megfelelő táplálékot, gyógykezelést, valamint elhanyagolta és nem tartotta őket tisztán. A férfi cselekménye alkalmas volt arra, hogy a kutyák maradandó fogyatékosságát, vagy egészségkárosodását okozza. A kocséri tanyáról a helyi állatmenhely munkatársai hatósági állatorvos jelenlétében 2017. október 11-én elszállították az ebeket. A rendőrök a 39 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki - olvasható a police.hu oldalon.

police.hu

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság a gyanúsított ellen állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.