Rendőrség

Holttest a debreceni Nagyerdőben: bűncselekmény történt

Bűncselekmény áldozata az az 55 éves nő, akit hétfő délután holtan találtak a debreceni Nagyerdőben.

2018.02.23 09:55MTI

Dobó Dénes, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője elmondta, hogy a járókelők találtak rá a nő holttestére.

A rendőrök a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint lefolytatták a helyszíni szemlét és halottszemlét. Az eset körülményeinek kivizsgálása érdekében a nyomozó hatóság igazságügyi orvosszakértőt rendelt ki, aki megállapította, hogy az 55 éves nő halálát idegenkezűség okozta.

A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben. Az elkövető felkutatása és azonosítása nagy erőkkel folyamatban van - jelezte Dobó Dénes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.