Rejtély

VV Fanni-gyilkosság: valaki használta a lány autóját a halála után

Szabálytalanul parkoltak az autóval, a bírságot a gyászoló családnak kell kifizetnie.

2018.02.21 09:37ma.hu

Novozánszki Fanninak tavaly november 20-án veszett nyoma. A lány autója már a családjánál van, ám kiderült, hogy valaki használta azt a lány halála után.

November 22-én szabálytalanul parkoltak vele, a bírságot a gyászoló családnak kell kifizetnie - tudta meg a Blikk.

"Fannikámnak nem volt jogosítványa, de nagyon vágyott egy kocsira, így hatalmas öröm volt, amikor megvette a pici Smartot. Tudni kell, hogy a lányom túlzottan is jószívű volt, ezért kölcsönadta a barátainak az autót, amikor azok kérték" - mesélte a lapnak az egykori valóságshow-hős édesanyja, aki nemrégiben parkolási bírságot kapott.

"A XIII. kerületben volt szabálytalan az illető. Nagyon szeretnék Fanni állítólagos barátnője, Erika szemébe nézni, és beszélni vele. Ő az eltűnés napján ülhetett az autóban, tőle kaptuk vissza annak idején a járművet, amikor a rendőrség felszólította, hogy adja oda nekünk. Talán tudhat valamit a történtekről” – tette hozzá az anyuka.

Fanni autója jelenleg a családi háznál áll. Mivel a forgalmi engedély a lány többi iratával együtt eltűnt, használni vagy eladni akkor sem tudnák, ha akarnák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.