Baleset

Videón a fideszes Simonka György balesete!

Biztonsági kamera rögzítette, ahogy a fideszes Simonka György autója fákat tép ki Csongrádon, miután egy balra kanyarodó kisteherautónak ütközött.

2018.02.20 19:09ma.hu
hirdetés

Videón a képviselő balesete! Szürke autó halad a kép jobb szélén, alig egy másodperccel később tűnik fel a sötét színű kocsi. Először nekicsapódik az út bal oldalán álló fának, majd a következő fát kitépve hatalmas porfelhővel a kerékpárúton áll meg. A furgont vezető férfi azt mondta híradóknak, a képviselő kocsija hirtelen tűnt fel, két autót is meg akart előzni a kereszteződésben. A balesetnek több szemtanúja is volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.