Baleset

Simonka György a csongrádi baleset sérültje

Simonka György országgyűlési képviselő szenvedett balesetet Csongrádban.

2018.02.19 14:49ma.hu

Személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárás van érvényben Csongrádon, a Széchenyi út és a Damjanich utca kereszteződésében - írja a police.hu.

Egy személyautó és egy kistehergépkocsi ütközött 2018. február 19-én 10 óra 45 perckor Csongrád belterületén, a Széchenyi út és a Damjanich utca kereszteződésében.

A balesetben a személyautó egyik utasa megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a környező utcákba terelik a forgalmat.

A baleset sérültje Simonka György országgyűlési képviselő, aki könnyebb sérülést szenvedett - írja az Index. A Fidesz-frakció sajtóosztálya megerősítette a hírt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.