Videón a bántalmazás

Sokkoló felvétel: rúgták, tépték a tinilányt a Tisza-parton

Az egészet élőben közvetítette valaki az Instagramon.

2018.02.16 12:41ma.hu

Igazán megrázó felvételre bukkant a Szeged Ma. Két tinilány verekedett csütörtök délután Szeged belvárosában. Többen is körülvették az áldozatot, majd egyikük azzal vádolta, hogy nekiment a trolin, ezután taszigálni, rúgni kezdte. A hattérből valaki bíztatta is a bántalmazót,  "Üssed!" - kiabálta. A lány még azután sem hagyta abba a bántalmazást, hogy az áldozat a földre került.

Valaki végig közvetítette az egészet az Istagramon. A videó vége az, ami igazán az ember lelkébe gázol. Az alulmaradt lány káromkodva üvöltötte, hogy már egész Szegedből elege van!

A kommentelők együttéreznek a fiatal lánnyal, ám jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért nem segített senki. Mások azt nehezményezték, hogy miért kell a videó osztogatásával az áldozatot még jobban megalázni. Ebben is van igazság. Reméljük az eset nem marad következmények nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.