Csúnya baleset lehetett volna

Videón, ahogy elaludt egy sofőr az M6-oson, mögötte a két gyerekkel

Csoda, hogy nem történt tragédia.

2018.02.14 11:35ma.hu

Pécs felé tartott két fiával az M6-oson egy 43 éves férfi, mikor a nagy melegben elaludt a volánnál. A fedélzeti kamera rögzítette a történteket. A autót végül a szalagkorlát állította meg.

Bár a Volvo csúnyán összetört, utasai szerencsére épségben megúszták a balesetet.

"Azt hiszem, úgy 14-15 másodpercre alhattam el, akkor keltem fel, mikor az autó megállt, de a fiam, aki ébren volt, úgy érezte, egy örökkévalóságig tartott. Az első gondolatom egyből a gyerekeim voltak. Csak aztán jöttem rá, hogy se velük, se velem nem történt semmi" - idézte a férfit a Diaily Mail.

A férfi elmondta azt is, hogy nagyon meleg volt, és éppen ebéd után volt a fiaival. Hónapokon keresztül rá sem bírt nézni a felvételre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.