Tragédia

Előzetesben a tápiószentmártoni késelő

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint a múlt hétvége egyik estéjén, egy tettlegességig fajuló vita során megkéselt egy helyi fiatalt Tápiószentmártonban, az ügy három másik gyanúsítottja szabadlábon védekezhet

2018.02.13 18:28ma.hu

A nyomozás adatai szerint múlt szombaton este, a Pest megyei Tápiószentmárton egyik utcájában szóváltásba keveredett két helyi társaság, majd a vita dulakodásba fordult át. Az összetűzés során egy 25 éves férfi késsel megszúrt egy másik férfit, aki a kórházba szállítása után hétfőre belehalt életveszélyes sérüléseibe. A gyanúsított a társaival közösen bántalmazott két további sértettet is, akik a jelenlegi adatok szerint könnyebb sérüléseket szenvedtek. A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, négy tápiószentmártoni férfit. A késelés gyanúsítottját őrizetbe vették, ellene a továbbiakban emberölés megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. Egy 18 éves, egy 22 éves és egy 48 éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek. A Pest megyei rendőrök kezdeményezték az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását, amit a bíróság a mai napon elrendelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.