Baleset

Felborult egy autóbusz Jászberénynél, többen megsérültek

Negyven utassal a fedélzeten fordult az árokba.

2018.02.13 15:58ma.hu

Hat ember könnyebb sérülést szenvedett kedd délután, amikor árokba hajtott és felborult egy munkásokat szállító autóbusz a 31-es főúton, Jászberénynél - közölte az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Mentőszervezet Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltségének vezető mentőtisztje az MTI-vel.

Kardos József elmondta: a sérülteket a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház sürgősségi osztályára vitték a mentők. Kérdésre elmondta: nem tudni, hogy a sofőr is a sérültek között van-e.

Sinkó-Káli Róbert, a kórház megbízott főigazgatója elmondta: a hat sérültről röntgenfelvételek készültek, az eddigi információk szerint súlyos, életveszélyes sérülése egyiküknek sincs. A főigazgató agyrázkódásról, csukló- és karsérülésről számolt be.

S. Tóth Anikó, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta: az autóbuszban 47 ember utazott a sofőrön kívül. A balesethez a jászberényi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a helyszínelés idején félpályás útlezárás van érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.