Erőszak

Mindenki tudott a brutális iskolai verekedésről Zala megyében - videóval

Az iskolaigazgató nem akart nyilatkozni, és azt állítja, nem igaz, hogy abban az intézményben történt a verekedés.

2018.02.12 20:55ma.hu

Mit ahogyan arról a ma.hu is beszámolt már, hatalmas verekedés volt egy keszthelyi középiskolában. A lányok üvöltve szidták egymást, miközben többen is belekeveredtek a verekedésbe, mások pedig telefonjukkal videózták. A pszichológus szerint azok is részesei az erőszaknak, akik körülállják a verekedést, felveszik, és nem segítenek.

Most újabb részletek derültek ki, állítólag mindenki tudott a verekedésről az iskolában. Az iskolaigazgató nem akart nyilatkozni, és azt állítja, nem igaz, hogy abban az intézményben történt a verekedés. Az iskola fenntartóját hiába kereste a tévé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.