Baleset

Tizennégy éves fiú okozott autóbalesetet

Édesanyja engedély nélkül elvitt autójával gázolt el egy kerékpárost egy tizennégy éves fiú Jászárokszálláson, majd elmenekült a helyszínről, tette miatt a gyerek ellen büntetőeljárás indult.

2018.02.12 17:35ma.hu

A rendőrségre még múlt pénteken érkezett bejelentés arról, hogy az előző nap kora reggel Jászárokszállás egyik utcáján elütöttek egy kerékpáros férfit, majd az okozó segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrök a beszerzett adatok alapján nagy erőkkel kezdték meg a feltételezhetően szürke színű Suzuki és vezetője felkutatását. A jászsági rendőrök a leírásnak megfelelő összes gépkocsit leellenőrizték a környéken, így - a jármű sérülései és a helyszínen talált alkatrészdarabok alapján - még a bejelentés napján azonosították a balesetet okozó járművet és annak sofőrjét, egy 14 éves helyi fút. Mint kiderült, a gyerek kihasználta, hogy egyedül volt otthon, magához vette édesanyja autóját és útnak indult a településen. Nem sokkal később az egyik utcában ütötte el a vele azonos irányban, az úttest jobb szélén haladó kerékpárost. A biciklis a baleset következtében elesett, ám a fiú annyira megijedt, hogy segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről. A Jászberényi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 14 éves jászárokszállási fiú ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.