Állatkínzás

Szóltak neki, hogy látták elveszett kutyáját a Facebookon

Így találtak rá eltűnt kutyájára hetekkel később.

2018.02.11 16:21ma.hu

A kutyus gazdája pár hete osztotta meg a közösségi oldalon, hogy elveszett a kutyája. Többen meg is osztották, ám mégsem akadtak a nyomára - már úgy volt vele, hogy nem lesz meg, vagy ami még rosszabb, már nem is él. Mielőtt azonban végleg feladta volna, kapott egy linket üzenetben, hogy találtak egy lesoványodott, bántalmazott ebet, aki nagyon hasonlít az ő kutyusára.

Mint írta: hét településsel arrébb találták meg, 18 nap alatt addig kóborolt. Közben baltával betörték a fejét, 7 centis nyílt seb tátongott a fején. A jóindulatú és segítőkész embereknek köszönhetően a megtalált állatot hamar orvoshoz vitték, és végül hazakerült gazdijához is. "Radar jól van, kitisztították a sebet, antibiotikumot kap, rendbe fog jönni! Köszönöm azoknak, akik enni adtak neki és segítettek a hazajutásában!" - posztolta a Facebookra.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.