Gyász

Ultrahanggal ütötték halálra a babát - videóval

Az anyuka éppen egy vizsgálaton volt, amikor eltűnt a baba szívhangja.

2018.02.11 13:26ma.hu
hirdetés

Ultrahang készülékkel ölte meg a 9 és fél hetes magzatát egy orvos Tapolcán, 4 éve – ezt állítja Erika, aki akkor a 3. gyermekével volt terhes. A Tények úgy tudja, a kismamát éppen vizsgálta a nőgyógyász, amikor egyszer csak azt tapasztalta, hogy megállt a baba szíve. Ekkor kezdett el erős ütéseket mérni a nő hasára, megpróbálta újraéleszteni.

A tragédián átesett nő szerint az orvos nem hallotta a baba szívhangját, ezért pánikszerűen megpróbálta újraéleszteni.

Állítólag a baba koponyája eldeformálódott, a kismamának pedig olyan belső sérülései lettek, hogy majdnem meghalt a kezelőasztalon. A nő szerint ezek után az orvos azzal védekezett, hogy úgyis beteg lehetett a gyerek. Erikát mindezek után erőszakkal abortuszra akarták kényszeríteni.

A kétgyermekes nő nem adja fel, elmondása szerint addig harcol az igazáért, ameddig csak tud. Rendőrségi feljelentést is tett akkor.

A kórház betegjogokra hivatkozva nem adott tájékoztatást a Tényeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.