Zsákmány

Hat kilogramm aranyat találtak a pénzügyőrök Röszkén

A mintegy 10 millió forint értékűre becsült ékszerszállítmányt lefoglalták.

2018.02.11 08:08MTI

Csaknem hat kilogramm arany ékszert találtak a pénzügyőrök egy macedón férfi autójában a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök a belépésre jelentkező férfi járművének szigorított ellenőrzésekor az autó átalakított alvázából csaknem hatszáz darab, különböző arany ékszert - gyűrűt, karperecet, karláncot, fülbevalót, medált, nyakláncot -, valamint 313 gramm, kis szemű, kötegelt arany nyakláncot találtak.

A mintegy 10 millió forint értékűre becsült ékszerszállítmányt lefoglalták, a járművet vezető férfi ellen a pénzügyi nyomozók költségvetési csalás miatt eljárást indítottak - tudatta az alezredes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.