Erőszak

Elfogták a győri lány támadóját

Hangos női sikítást hallottak a közelből a rendőrök.

2018.02.10 15:49ma.hu
hirdetés

A kisalföldi megyeszékhelyen éppen az egyik szórakozóhely előtt intézkedtek a helyi rendőrök szombaton hajnalban, amikor hangos női sikítást hallottak a közelből. Azonnal futni kezdtek a hangforrás irányába és a távolban két embert vettek észre. Amint közelebb értek látták, hogy egy férfi egy fiatal lányt tart lefogva, miközben a lány sikoltozva próbált szabadulni támadója szorításából. A rendőrök rákiáltottak a férfira és felszólították a cselekményének abbahagyására, azonban a támadó a lányt ellökte és elfutott a helyszínről. Az egyik járőr a sértett segítségére sietett, két társa a menekülő után szaladt, és bár az több felszólításnak sem engedelmeskedett, végül így is utolérték, elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók a 27 éves férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A gyanúsított kihallgatása jelenleg is tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.