Nem tudni, mit akartak

Pucér férfiak kergettek egy hetedikest Győrben

Három meztelen férfi kergetett meg egy hetedikes gyereket a győri Bem téren. A rendőrség vizsgálja az ügyet.

2018.02.09 11:39ma.hu

A gyerek edzésről tartott hazafelé szerda este hét óra körül, mikor a pucér férfiak megkergették.

A Kisalföldnek a gyerek apja, Polgár Tibor nyilatkozott, aki bejelentést tett a rendőrségen. Elmondta, hogy gyermeke három pucér férfit vett észre a Bem téren, akik ezután megkergették. A gyerek zokogva, remegve érkezett haza.

"Elindultak felé, ő pedig rohanni kezdett, a három meztelen meg utána. Mindössze egyszer mert hátranézni, annyira megijedt, s lélekszakadva hazáig rohant. Másfél órába telt, mire valamelyest sikerült megnyugtatnunk. Az eset viszont olyan lelki törést okozott neki, hogy kijelentette, most biztosan nem megy edzésre" - mondta el a lapnak.

A lap kérdésére megyei rendőr-főkapitányság a megerősítette: a rendőrségre az említett ügy kapcsán 2018. február 7-én érkezett bejelentés. A rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megjelentek a helyszínen, ahol adatgyűjtést végeztek. A Győri Rendőrkapitányság a bejelentővel felvette a kapcsolatot és az ügyben büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.