Öngyilkossági kísérlet

Kötél lógott a néni nyakában, mikor rábukkantak a rendőrök

Megmentették egy idős debreceni asszony életét, aki végzetes lépésre szánta el magát.

2018.02.09 11:09ma.hu
hirdetés
police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Kertségi Rendőrőrs két beosztottja csütörtökön 11 óra 45 perc körül Debrecenben, a Nagyerdő területén járőröztek - írja a police.hu.

A rendőrök a Benczúr Gyula utcában, egy erdős részen megláttak egy idős nőt, aki életének önkezével akart véget vetni.

Vass Zoltán r. zászlós és Czirják Zoltán r. főtörzsőrmester szolgálati gépkocsijukkal azonnal megálltak, a nőhöz siettek és levették a nyakáról a kötelet. A rendőrök megnyugtatták a 74 éves helyi lakost, akit felsegítettek a földről, beültették a rendőrautóba és a megyei tevékenység-irányítási központon keresztül mentőt hívtak hozzá.

A gyors rendőri intézkedés ebben az esetben életet mentett.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.