43 éves volt

Meghalt a munkatársa által megkéselt E.ON-főnök

Nyolcszor szúrta meg a támadó.

2018.02.09 09:18ma.hu

Ahogyan arról korábban a ma.hu is beszámolt, vitába keveredett főnökével egy munkás Győrben. A dulakodás során a férfi egy késsel nyolcszor megszúrta főnökét, ezt követően kiesett az iroda ablakán és életét vesztette. Az E.ON csütörtök délutáni tájékoztatása szerint a cég győri telephelyén történt az eset két munkatársuk között.

A támadó nem a 43 éves igazgatóhelyettest akarta bántani, hanem a cég igazgatóját. A férfi az iroda felé tartott, amikor találkozott az igazgatóhelyettessel, aki megpróbálta megállítani, ekkor kezdtek dulakodásba és támadott késsel a férfi.

A megszúrt férfi súlyos szív-, mellkas- és tüdősérüléseket szenvedett, és a helyszínen újra kellett éleszteni, de túlélte az esetet. Este még kritikus volt az állapota a Bors szerint.

A Kisalföld péntek reggel azt írta, a 43 éves férfi életét vesztette. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatójacsütörtökön elmondta, hogy a férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át.

Az E.ON saját halottjának tekinti a 43 éves férfit és minden anyagi és erkölcsi segítséget megad a családjának - tájékoztatta az áramszolgáltató sajtóosztálya az MTI-t. A közlemény idézi Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki szerint a férfit szerették és megbecsülték kollégái. A vállalat arra kér mindenkit, hogy tartózkodjanak a tragédiával kapcsolatos találgatásoktól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.