Tragédia

Gyilkosság egy győri üzemben: az E.ON igazgatóját akarták leszúrni

Az 53 éves támadó a helyszínen életét vesztette, a megszúrt férfi megállítani próbálta a támadót.

2018.02.09 06:20ma.hu

Ahogy ahogyan arról korábban a ma.hu is beszámolt, vitába keveredett főnökével egy munkás Győrben. A dulakodás során a férfi egy késsel nyolcszor megszúrta főnökét, ezt követően kiesett az iroda ablakán és életét vesztette. Az E.ON csütörtök délutáni tájékoztatása szerint a cég győri telephelyén történt az eset két munkatársuk között.

A Bors szerint, a támadó nem a 43 éves igazgatóhelyettest akarta bántani, hanem a cég igazgatóját. A férfi az iroda felé tartott, amikor találkozott az igazgatóhelyettessel, aki megpróbálta megállítani, ekkor kezdtek dulakodásba és támadott késsel a férfi.

A megszúrt férfi súlyos szív-, mellkas- és tüdősérüléseket szenvedett, és a helyszínen újra kellett éleszteni, de túlélte az esetet. Este még kritikus volt az állapota a Bors szerint.

Az eset után az E.ON közleményben tudatta, zajlik az ügy részletes hatósági kivizsgálása, melyhez minden szükséges segítséget megadnak, és együttműködnek a rendőrséggel.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.