Gyilkosság

A kocsiban szúrták halálra ismerősüket

Megöltek egy embert Dövényben vasárnap, a gyanúsítottakat elfogták.

2018.02.08 09:36MTI

Három embert emberöléssel, negyedik társukat, akit szerdán fogtak el, bűnpártolással gyanúsítják - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A 2018. február 4-én történt eset másnapján a sértett élettársa feljelentést tett a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal elfogták az emberöléssel gyanúsított 40 éves dövényi férfit, 35 éves élettársát és egy 29 éves putnoki férfit. A későbbiekben elfogták negyedik társukat is, egy 39 éves putnoki nőt, aki a gyanú szerint a nyomok eltüntetésében működött közre.

A nyomozás adatai szerint egy dövényi vendéglátóhelyen vita alakult ki a sértett és a két férfi gyanúsított között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóval elindultak egy közeli településre. Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, élettársát életveszélyesen megfenyegették és elrejtették a holttestet.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.