Havazás

Baleset miatt lezárták a 82-es főutat Cseszneknél

Két teherautó ütközése miatt lezárták a 82-es főutat Cseszneknél, Tapolca és Sümeg között pedig a nehézgépjárművek csak hólánccal közlekedhetnek.

2018.02.07 11:58MTI

Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a havazásban két kamion ütközött össze a 82-es főút 31-es kilométerénél, Cseszneknél. A rendőrség a helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt a főutat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Cseszneken és Bakonyszentkirályon át terelik.

A szóvivő hozzátette: az időjárási viszonyok miatt a Sümeget Tapolcával összekötő 7319-es úton a 7,5 tonna össztömegnél nehezebb járművek csak hólánccal közlekedhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.