Gyilkosság

Foktői anyagyilkosság: megdöbbentő látvány fogadta a rendőröket

Holtan találtak egy idős nőt a Bács-Kiskun megyei Foktőn szombat reggel, az asszonyt feltehetően a lánya gyilkolta meg.

2018.02.05 08:55ma.hu

Borzalmas látvány tárult a rendőrök elé szombat reggel, amikor beléptek a családi házba, ahol a gyilkosság történt - írja a Blikk. A nyolcvanas évei végén járó nő több szúrással a testén hevert a földön, már nem tudták megmenteni az életét. Mellette feküdt a lánya, aki magával is végezni akart, így több szúrást is ejtett a testén. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást.

„A mama már olyan beteg volt, hogy ki se tudott kelni az ágyból, mozogni és beszélni se tudott, Gizi viselte gondját” – mesélte az utcában élő egyik lakó a Blikknek. A rendőrség kihallgatta a gyilkossággal gyanúsított nőt, aki beismerte tettét. Ezt követően kezdeményezték a súlyosan sérült asszony előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.