Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: megtalálták a lány mobilját

Az előkerült készülék közelebb viheti a rendőröket VV Fanni gyilkosához.

2018.02.05 06:21ma.hu

Minden lehetséges eszközt és módszert bevet a rendőrség, hogy felgöngyölítse a VV Fanni-ügyet. A fiatal lány holttestét speciális alakulatokkal, kutyákkal és drónokkal kutatják erdőkben, kutak mélyén, miközben folyamatosan gyűjtik a tárgyi bizonyítékokat. Nincs már ugyanis túl sok idő hátra, hogy szóra bírják  a feltételezett elkövetőt, aki előzetes letartóztatásban van még egy darabig. A férfi még mindig nem beszél, csak annyit ismert el: ő vitte el Duna-parti lakásából Fannit, de állítja, a lány akkor még élt.

Röviddel eltűnése előtt VV Fanni lecserélte telefonját, régi mobilját egy szervizben hagyta megjavíttatni. A rendőrök most erre a készülékre bukkantak rá. A nyomozók szerint a lány és gyilkosa korábban beszélhettek vagy üzenhettek egymásnak, aminek nyoma lehet a telefonban.

A lány édesanyja a Blikknek megerősítette, hogy a rendőrökhöz került a készülék. “Azt még mesélte a lányom, hogy beadja szerelőhöz, mi pedig nemrég kerestük a papírjait, hogy elmehessünk érte, de tulajdonképpen azt sem tudtuk, hova adhatta be. Azóta megtudtuk, hogy lefoglalták a rendőrök” – mondta az anyuka, aki nagyon szeretné, ha végre pont kerülhetne lánya ügyének végére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.