Keresték

Nyomtalanul eltűnt egy svéd orvostanhallgató a pécsi klinika sürgősségijéről

A Facebookon keresték barátai és ismerősei a 33 éves Johan Ferm svéd orvostanhallgatót, aki a pécsi kórház sürgősségi osztályáról tűnt el még február első napján. Azóta meglett, Brüsszelben volt.

2018.02.04 15:01ma.hu

FRISS: Előkerült a Pécsről eltűnt orvostanhallgató!!!

A Szabad Pécs vasárnap este azt írta, hogy a 33 éves férfi biztonságban előkerült, Brüsszelben tartózkodott, és azt kérte, hogy a továbbiakban már ne írjanak róla, tiszteletben tartva személyiségi jogait.

A 33 éves férfit családja a Facebookon keresi. Azt írják: utolsó információjuk szerint Johan Ferm február elsején a pécsi 400 ágyas klinika sürgősségi osztályán feküdt, azóta nem tudnak róla - adta hírül a Szabad Pécs.

Az Indexnek a Baranya megyei rendőrség szóvivője azt mondta, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitánysághoz nem érkezett bejelentés ebben az ügyben.

Az orvostanhallgató testvére a Szabad Pécsnek azt írta, nagyon aggódnak, a másik testvére és az ő barátja már el is utaztak Magyarországra, hogy segítsenek a megtalálásában. A portál egyetemi forrásokból úgy értesült, hogy Johan Ferm felsőbb éves és régóta Pécsett él.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.