Lelki erőszak

Szexet imitáltattak egy 7 éves fiúval egy Komárom-Esztergom megyei táborban - (18+)

Egészen elképesztő bűncselekmény ügyében születhet elsőfokú ítélet kedden, a Tatabányai Járásbíróság. Egy gyerektábor segítője vetkőzős játékot játszatott a gyerekekkel.

2018.02.04 11:43ma.hu

A V. I. nevű férfi a vádirat szerint segítőként vett részt a kétnapos táborban, ahol 12-13 éves gyermekek voltak zömmel, de a legfiatalabb mindössze hét esztendős volt. Az ügyészség szerint a tábor második napján, este, a segítő egyedül maradt több gyermekkel egy helyiségben, és "felelsz vagy mersz" játékot játszottak: ha valaki nem akart válaszolni egy kérdésre, cserébe csinálniuk kellett valamit.

A játékban a gyerekek levették a ruháikat, "zálog" gyanánt, így volt aki meztelenül, vagy csupán egy alsónadrágban vett részt a vetélkedőben. Amikor a 7 éves gyerekre került a sor, a felnőtt segítő a vád nyilvános részében nem részletezett szexuális tevékenység végzésére szólította fel őt, egy 11 éves játékostársával. Az nem nyilvános, mit kellett tenniük a gyerekeknek, az ügyészség annyit írt, hogy a felszólításnak a gyerek "részben eleget tett," mindennek több más gyermek is a szemtanúja volt.

A Bors szerint kedden várhatóan megszólal a férfi, akit 12. életévét be nem töltött személlyel, szexuális cselekmény végeztetésével elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.