Baleset

Súlyosan megsérült a motoros, akit egy gyalogos "ütött el"

Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést a szentendrei rendőrök egy budapesti férfi ellen.

2018.02.02 12:09ma.hu

A Szentendrei Rendőrkapitányságon indult eljárás W. Attila budapesti lakos ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a 39 éves férfi tavaly augusztus 30-án 19 órakor a Budakalász, Gát utcában közlekedett gyalogosan a menetirány szerinti jobb oldalon. Haladása során figyelmetlenül, hirtelen balra lépett, melynek következtében az őt éppen előző motorossal összeütközött. A motoros az ütközést követően elesett és súlyos sérüléseket szenvedett - olvasható a rendőrség honlapján.

W. Attilát az eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd a vele szemben folytatott nyomozás befejezését követően, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.