Baleset

Tűz ütött ki egy budapesti társasházban: hat embert kórházba szállítottak

A fővárosi hivatásos tűzoltók kiürítették az épületet, a legfrissebb információk szerint tizennyolc lakó hagyta el ideiglenesen otthonát.

2018.01.31 08:52ma.hu

A mentők hat embert füstmérgezés gyanúja miatt kivizsgálásra kórházba szállítanak a XVII. kerületi Borsó utcából, ahol korábban tűz volt egy négyemeletes társasház egyik első emeleti lakásában. A fővárosi hivatásos tűzoltók kiürítették az épületet, a legfrissebb információk szerint tizennyolc lakó hagyta el ideiglenesen otthonát - írja honlapján a Katasztrófavédelem. A tüzet rövid időn belül eloltották, a lángok nem terjedtek át a többi lakásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.