Ellátás

Szabadnapos mentős élesztett újra egy 16 éves fiút

A szakember precíz, pontos mozdulatokkal, higgadtan kezelte a helyzetet, amin mindenki meglepődött.

2018.01.26 16:04ma.hu
hirdetés

Egy sportrendezvényen lett rosszul csütörtök este a 16 év körüli fiú, akinek újraélesztését egy szolgálaton kívüli mentő gépkocsivezető kezdte meg – írja Facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A szakember precíz, pontos mozdulatokkal, higgadtan kezelte a helyzetet, amire legkevésbé számított bárki.

A mentős információi alapján azonnal ESET kocsi indult segítségül, ami pillanatok alatt a helyszínre ért. A fiú életéért közel egy órán át tartott a harc amiben a mentős még a mentő kiérkezése után is részt vett.

„Óriási szerencse, hogy nézőként ott volt a rendezvényen kollégánk, így azonnal megkezdhette a beavatkozást, ami lehetővé tette, hogy a kiérkező mentőegység, hosszan tartó, heroikus küzdelem után végül stabil állapotban szállíthassa kórházba a fiatal fiút” – írják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.