Eltűnt

Hónapok óta nem találják a XIII. kerületből eltűnt kisfiút

Az angyalföldi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2018.01.24 13:31ma.hu
hirdetés

A kisfiú 2017. augusztus 29-én XIII. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Drigán Sándor Szebasztián barna szemű, fekete hajú.

Drigán Sándor Szebasztián (Fotó: polce.hu)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Drigán Sándor Szebasztiánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.