Tragédia

Nem semmi: ennyibe került eddig VV Fanni holttestének keresése

Drónokkal is keresik VV Fanni holttestét.

2018.01.23 18:02ma.hu
hirdetés

A legmodernebb eszközöket is beveti a rendőrség, hogy megtalálják VV Fanni holttestét. Egy teljes nyomozócsoport dolgozik az ügyön, eddig tízmilliókba került a keresés.

A rendőrség a feltételezett tettes mobiltelefonjának cellainformációi alapján kutat. Nincs könnyű dolguk, hiszen a dunaújvárosi férfi több mint ezer kilométert utazott Fanni eltűnése óta. Nem tudni, pontosan hol szabadult meg a holttesttől - írja a Lokál.

"A rendőrségen egy külön nyomozócsoport csak ezzel az üggyel foglalkozik. Ez csak kiemelt, indokolt esetekben fordul elő. A holtest utáni kutatás és az adatgyűjtés komoly bűnügyi költségeket jelent. Az elmúlt néhány hét megfeszített munkája már eddig is tízmilliókba került" - mondta a lapnak egy rendőséghez közeli forrás. Az illető azt is hozzátette, hogy azokat a helyeket vizsgálják át alaposabban a rendőrök, ahol a tettes többet időzött.

A lap arról is értesült, hogy a gyanúsítottat védő ügyvédet a hatóság ki szeretné zárni az eljárásból. Tanúként akarják meghallgatni, mert úgy gondolják, hogy vallomásával nagyban hozzájárulna az ügy megoldásához. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha már nem védi B. Lászlót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.