Brutalitás

Embertelen: leforrázta kislányát a kiskunmajsai férfi - a csoda mentette meg a picit

Vádat emeltek a férfi ellen, aki szándékosan forró vizet öntött kislányára.

2018.01.22 17:03ma.hu

Egy 2,5 éves gyermek életveszélyes sérüléseket szenvedett Kiskunmajsán, miután 39 éves apja forró vizet folyatott rá január 22-én. Úgy tudni, a férfi és élettársa közösen nevelték a kislányt, valamint a párja korábbi kapcsolatából született 4 másik gyermeket.

Mint kiderült, a férfi féltékenység miatt vitázni kezdett párjával, ami tettlegességig fajult. A férfit többször megütötte a nő fejét, mellkasát és a vállait, aki végül elmenekült a szomszédban lakó unokatestvéréhez.

Nem sokkal később a kislány felriadt, mert bekakilt. A férfi ezért erővel a zuhany alá tette, majd a legalább 50-60 fokos vizet ráengedte a gyermekre.

A kicsi hiába kiabált, a férfi ennek ellenére a forró víz alatt tartotta. A víz másodfokú égési sérüléseket okozott a kislánynak: testének mintegy 50%-a megégett, amit apja kenőccsel próbált később enyhíteni, de csak reggel szólt élettársának arról, hogy mi történt. A kislányt kórházba szállították, miután a férfi testvére kihívta a mentőket.

A gyermek életét csak az intenzív orvosi kezelés mentette meg, a kórházban újra kellett éleszteni, mert leállt a keringése, ráadásul maradandó fogyatékosság is kialakult nála a bántalmazás miatt.

A Blikk szerint a férfi jelenleg előzetes letartóztatásban vár a tárgyalására, ahol különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével vádolják majd. Élettársa nem kérte, hogy azért is büntessék meg, mert őt megverte - közölte a megyei főügyészség hétfőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.