Erőszak

Hat éven keresztül erőszakolta mostohalányát egy ukrán férfi

A nagymama jött rá, hogy unokájával annak mostohaapja szexuális kapcsolatot létesített.

2018.01.22 08:46ma.hu

2018. január 11-én az ukrajnai Ivano-Frankivsz megyében a rendőrséghez egy Kolomijai járási nő fordult, aki elmondta, hogy unokájával annak mostohaapja létesített szexuális kapcsolatot – írta a Kárpátinfo.net az Ivano-Frankivszk Megyei Rendőrség sajtóosztályának jelentésére hivatkozva.

Az eset vizsgálata során a nyomozók megállapították, hogy 2012-ben a férfi 13 éves mostohalányával, akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített.

Alapos bizonyítékok birtokában az 55 éves férfit letartóztatták a rendőrök – írja az Ukrán Nemzeti Hírportál.

Az áldozat mostohaapja polgári házasságban él annak édesanyjával, aki jelenleg külföldön tartózkodik. A férfinak eddig nem volt gondja a törvénnyel.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 152. cikkelye (kiskorú gyermek ellen elkövetett nemi erőszak) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. A gyanúsítottat 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik. Még folyik a nyomozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.