Baleset

Nem tudta elkerülni: szarvas rohant a kocsi oldalának - képek!

A Vasvár felé tartó Fiat személyautó előtt átfutott két szarvas. A sofőr fékezett és már majdnem megállt, amikor a harmadik állat nekirohant az autó oldalának.

2018.01.21 17:00ma.hu
112 Emergency Press Hírügynökség

A szarvastehén feje betörte a hátsó ablakot és az állat a testével összetörte az autó két ajtaját.A szilánkoktól és a vadtól két fiatal megsérült az autóban utazók közül, őket a mentők kórházba szállították. Szüleik sérülés nélkül úszták meg a balesetet.
 
A szarvastehén súlyosan megsérült, a kiérkező vadász több lövéssel szabadította meg a szenvedéstől.

A 112 Emergency Press információi szerint a környéken három vadásztársaság is tartott vadászatot a baleset időpontjában, hajtották is a vadakat.
 
A balesetet szenvedett Fiat egy nappal korábban járt műszaki vizsgán. Az autóban fedélzeti kamera is volt, az azonban nem működött, mert az autó vezetője nem csatlakoztatta a szivargyújtóhoz, pedig korábban szinte mindig megtette ezt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.