Állatkínzás

Így van a kutya, akit egy zsákba kötözve találtak meg, fejét baltával szétvágták

Jankó válságos állapotban került a NOÉ Állatotthon gondozásába.

2018.01.21 13:13ma.hu

Jankót a múlt hétvégén találták egy zsákba kötözve, fejét baltával szétvágták. Nem csoda, hogy válságos állapotban került a NOÉ Állatotthon gondozásába.

Az elmúlt napokat kórházban, szigorú megfigyelés alatt töltötte. Szerencsére a sokk elmúlt, az állapota stabilizálódni látszik. Persze még nagyon gyenge, továbbra is a NOÉ kórházában lábadozik tovább.

Mint kiderült, baromfi volt a beleiben, minden bizonnyal ezért akarták megölni. Az ügyben büntető feljelentés történt ismeretlen tettes ellen.

Itt lehet támogatni Jankó kórházi ellátását, kezelését, gyógyulását.
Közvetlen bankkártyás adományozással >>>

Bankszámlaszámuk:
11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Közlemény rovatba bele kell írni: Jankó

Vagy hívja a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után adja meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küldje a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapnak, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.