Állatlopás

Ellopta a kecskét, majd amikor az szabadulni akart, földhöz vágta és belerúgott

Egy 39 éves férfi ellen állatkínzás és lopás miatt emeltek vádat.

2018.01.20 18:43ma.hu

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárást egy 39 éves pilisborosjenői lakos ellen állatkínzás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi egy Pilisborosjenőn lévő ingatlanból 2017. április 5-én és április 6-án egy-egy kecskegidát lopott el. Az egyik gidát a község egyik utcájában földhöz vágta, majd bele is rúgott az állatba. Cselekményét követően a járőr a helyszínen elfogta, majd előállította a Pilisvörösvári Rendőrőrsre. A kecske állatmenhelyre került az esetet követően.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd a vele szemben folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldték - olvasható a police.hu-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.