Felügyelet

Már apja előtt is ölt a tornyospálcai gyilkos

Beszámíthatatlanság miatt engedték ki a börtönből és szüleit nevezték ki gyámjául.

2018.01.20 16:59ma.hu

Több késszúrással kioltotta édesapja életét egy férfi január 20-án reggel Tornyospálcán. A 64 éves ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség annyit közölt, előzetes szóváltás sem volt köztük. A 36 éves T. Bélát a helyszínről vitték el Kisvárdára.

A Blikk közben kiderítette, arról a férfiról van szó, aki korábban egyszer már ölt. T. Béla 14 évvel ezelőtt brutális módon végzett menyasszonyával: a nőt Fényeslitke határába vitte, ahol halálra kínozta. Ugyan akkor letöltendő börtönbüntetést kapott a bűncselekményért, de nem sokat ült: beszámíthatatlanság miatt kiengedték, majd szüleit nevezték ki gyámjául.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.