Erőszak

Fegyverrel raboltak ki egy postát Győrben

Városszerte hatalmas a dugó, mindenhol keresik a rablót Győr környékén.

2018.01.19 16:27ma.hu

A rendőrségre pénteken késő délelőtt, 11 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen férfi fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta Győr-Bácsán a 6. számú postahivatalt. A bejelentést követően a rendőrség perceken belül lezárta a környéket, ellenőrző-átengedő pontokat állított fel és jelentős erőkkel megkezdte az elkövető felkutatását. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, 30-40 év közötti férfi, aki a rablás idején fekete, felirat nélküli kapucnis pulóvert, sötétkék nadrágot, sportcipőt és sötét szövetkesztyűt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki az elkövető kilétével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik - névtelensége megőrzése mellett - hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ami különös súlyt ad a bűncselekménynek, hogy az épület közvetlenül az iskola mellett található, ahová alsós gyerekek járnak, elsőtől a negyedik osztályig - írja a kisalfold.hu. Az iskolába egy óra után érkeztek a szülők a gyerekekért. Az egyik iskolás elmondta, hogy semmit nem hallottak, csak az tűnt fel nekik hogy a kaput becsukták, és nem mehettek ki a szünetben sem az udvarra. Úgy tudjuk a tanítást is rendesen megtartották. Ugyan a rablás néhány tíz méterre történt tőlük, mégis olyan csendben, hogy a rendőrautók megérkezéséig erről senki nem értesült.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.