Bántalmazás

Fényes nappal rúgtak le egy fiatal lányt a buszról Budapesten

Négyen támadtak a 15 évesre.

2018.01.19 11:12ma.hu

Január 9-én támadtak meg egy fiatal lányt a 85E jelzésű fővárosi autóbuszon.

A Kada utcai megállónál szállt fel három 16 és 20 év közötti nő egy 12 év körüli fiúval, majd a busz indulása után minden előzmény nélkül rátámadtak a lányra. A 24.hu információi szerint a fiú a lány évfolyamtársa.

Lökdösni kezdték, mire a lány megkérte őket, fejezzék be. Ekkor szidalmazni kezdték, többször arcon ütötték.

Az Újhegyi sétány megállónál egyikük szabályosan lerúgta a lányt a buszról. A támadók leszálltak, a megállóban folytatódott a bántalmazás. Ezután az elkövetők elhagyták a helyszínt.

A lány arcán zúzódások, horzsolások keletkeztek, szeme környéke belilult, feldagadt.

A 24.hu megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága közölte, hogy az ügyben csoportos garázdaság bűntett miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.