Illegális bevándorlás

Újabb részletek derültek ki a migránsrepülőről

Az illegális bevándorlók számtalan módszerrel és útvonalon próbálkoznak, ilyen eddig még nem volt, hogy berepültek volna...

2018.01.17 15:28ma.hu

Még most is dolgoznak a hatóságok Kállósemjén közelében, egy szántón landolt repülőgép körül. A repülőt szétszedik, a Blikk információi szerint a munka csütörtök délutánig fog tartani.

Az érintett gép az, amellyel több migráns érkezett kedden az országba. A lap kiderítette, hogy az AN-2-es 1993-tól az ukrán állami légitársaságé volt. 2011 áprilisában már hiányosak voltak az adatok, abban az időben nem szerepelt a hivatalos iratokban, hogy ki a gazdája. Annyi biztos, hogy 2015-től magántulajdonban van a repülő.

Mint ahogyan arról már a ma.hu is beszámolt, szabadnapos rendőr vette észre Kállósemjén felett jókora, alacsonyan szálló repülőt. A rendőrök egy szántón elakadva találtak rá. A környéken vietnami, és afgán migránsokat fogtak el, összesen 11 embert. A repülő személyzete elszökött, rájuk nagy erőkkel vadásznak a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.