Megölték VV Fannit

Újabb fordulat: a pénz miatt ölhették meg VV Fannit

Elképzelhető, hogy mégsem szerelmeféltés vezetett a gyilkossághoz.

2018.01.17 12:01ma.hu
hirdetés

Eltűnése után, helyszínelés közben több millió forintnyi készpénzt találtak Novozánszki Fanni lakásán a rendőrök. Elképzelhető, hogy a lányt nem szerelemféltésből, hanem a pénz miatt ölték meg - írja a Blikk.

A lap szerint a fiatal lánytól kölcsönkért a gyanúsított. Fanni egy ideig azt tervezte, ad is neki pénzt, aztán valamiért meggondolta magát. A lány édesanyja elmondta, úgy hallotta, a férfi sokaknak tartozott. Ezért gondolja, hogy lányának a pénz miatt kellett meghalnia.

Dr. Lichy József, a család ügyvédje is ezt a lehetőséget tartja valószínűnek. "Attól tartok, hogy nyereségvágyból elkövetett gyilkosság történhetett" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.