Busz és személyautó ütközött

Halálos baleset Egerszalók külterületén

Személyautó autóbusszal ütközött szerda reggel Egerszalók külterületén, a balesetben egy ember meghalt.

2018.01.17 09:00MTI
MTI/Komka Péter

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az elsődleges adatok alapján azt közölte, hogy a személyautót vezető férfi elvesztette uralmát a jármű felett, amely megcsúszott és egy helyközi, menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött.

A balesetben a gépkocsi sofőrje a helyszínen meghalt, utasát, egy nőt a mentők kórházba vitték. A buszon senki sem sérült meg - tette hozzá. Az Egerszalókot Demjénnel összekötő út érintett szakaszát a rendőrség a helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.

MTI/Komka Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.