Veszély

Vérző beteggel vesztegelt a mentő a szabálytalan autós miatt - képek!

Vérző beteget szállítottak volna kórházba, de feltartották őket.

2018.01.16 16:48ma.hu

A felelőtlen gépjárművezető minden bizonnyal parkolóhely híján a kocsiját a belváros egyik kórházának kapujában állította le, majd távozott. A beteget szállító mentőkocsi csak közel fél órával később tudott elindulni, miután a gyorsan kiérkező rendőröknek sikerült megtalálniuk a szabálytalan autóst - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalára felkerült bejegyzésben.

A szervezet újra felhívta a figyelmet arra: rendkívül fontos, hogy a kritikus állapotú betegeket idejében a megfelelő ellátóhelyre szállítsák, ezért arra kérik a sofőröket, hogy még pillanatokra se tartsák fel a mentőautókat, mert életveszélyesbe sodorhatják a mentőben fekvő beteget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.