Baleset

Életérzés - posztolta, majd hatalmas balesetet okozott

Száguldozott és Facebookozott - hatalmas baleset a 87-es főúton.

2018.01.13 21:22ma.hu

Kőszeg felé tartott az a BMW személygépkocsi, ami az ún. kőszegi egyenesben kocsisor előzésébe kezdett. Szemből érkezett egy Mercedes személyautó, a BMW vezetője megpróbált visszatérni a sávjába, de az autó "beszitált", megpördült és a Mercedes nekiütközött a jobb hátuljának.

A BMW az ütközéstől bokrok közé repült, az autót vezető férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Mercedesben ketten sérültek meg.

112 Emergency Press Hírügynökség

A fenti képet egy olyan fiatalember tette közzé a Facebookon, aki a poszt után balesetet szenvedett. Az alsó képet pedig már az 112 Emergency Press Hírügynökség készítette, később, ugyanarról az autóról.

Őszintén reméljük, hogy a fiatalember felépül és tanul az esetből. De épüljön fel az az idős pár is, akik súlyosan megsérültek ebben a balesetben. Ők rosszkor voltak rossz helyen, a 87-es főúton...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.