Tragédia

Rákoskeresztúri gyilkosság: egy 11 éves gyerek találta meg a nyakon szúrt lányt

Féltékenységből ölhetett a 17 éves gyilkos.

2018.01.13 18:38ma.hu

Újabb részletek láttak napvilágot a péntek késő esti késeléses gyilkosságról, ami Budapesten az Újlak utcában történt – pont abban az utcában egy héttel korábban három embert ért lövés. Az egyik áldozat a helyszínek, a másik a kórházbaszállítást követően, a harmadik pedig a gyilkosság másnapján halt meg.

A szombat hajnali emberülés legújabb adatai szerint nem 20, hanem egy mindössze 17 éves fiú a gyilkos, aki minden bizonnyal féltékenységből szúrhatta nyakon a 19 éves lányt.

A gyilkosság a többemeletes ház egyik lakása előtt történt, az elvérzett lányra ráadásul egy 10-12 év körüli gyerek talált rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.