Gyilkosság

Megöltek egy férfit Angyalföldön

A XIII. kerületi Kámfor és Nővér utca kereszteződésében szúrták meg.

2018.01.13 15:07MTI

Megszúrtak egy férfit a főváros XIII. kerületében; kórházba vitték, de olyan súlyosan megsebesült, hogy életét vesztette - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A közlemény szerint egy angyalföldi kórházból értesítették szombat hajnalban a rendőrséget arról, hogy egy 23 éves budapesti férfit szúrt sebekkel vittek be ismerősei.

A nyomozók megállapították, hogy a férfit a XIII. kerületi Kámfor és Nővér utca kereszteződésében szúrták meg.

Az elkövetőt szombat hajnalban elfogták. Az ugyancsak 23 éves budapesti A. Mártont előállították, és emberölés bűntettének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.