Bűnügy

Elfogták a sopronkőhidai börtönből megszökött rabot

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága öt embert azonnali hatállyal felfüggesztettek beosztásából.

2018.01.13 12:35MTI

A Készenléti Rendőrség járőrei szombaton hajnalban Sopronban elfogták a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézetből előző nap megszökött férfit - közölte Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) az MTI-vel.

A börtön foglalkoztatási programjában részt vevő 37 éves rab pénteken a déli órákban szökött meg munkavégzése helyszínéről.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított, öt embert - a börtön területén működő gazdasági társaság biztonsági vezetőjét, három munkáltatási felügyelőt és egy biztonsági felügyelőt - pénteken azonnali hatállyal felfüggesztettek beosztásából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.