Baleset

Személyautó és busz ütközött az M7-es bevezetőn

Egy ember sérült meg, amikor karambolozott egy busz és egy személyautó éjfél körül az M7-es autópálya fővárosi bevezető szakaszán.

2018.01.12 04:25ma.hu

Összeütközött egy személyautó és egy busz péntekre virradó éjszaka, nem sokkal éjfél előtt az M1-es és az M7-es autópálya közös szakaszán, a 8-as kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon. A balesethez a törökbálinti hivatásos és a budaörsi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Mindkét gépjárműben csak a sofőr utazott, egyikük könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.