Tragédia

Újabb megrázó részletek a rákoskeresztúri gyilkosságról

Sosem tudott igazán lemondani volt párjáról a férfi, karácsonykor is felkereste.

2018.01.11 08:48ma.hu
MTI/Mihádák Zoltán

Mint arról a ma.hu is beszámolt, egy nappal a rákoskeresztúri lövöldözés után meghalt a kórházban a fiatal nő, akit volt párja lőtt meg szombaton. A gyilkos először a nő új párját lőtte le, majd a karjában a gyermekével utcára menekülő nőt. A golyó centikkel kerülte el a kétéves kislányt. A gyermek sokkos állapotba került, megfigyelésre benntartották a kórházban. A nagyszülők szeretnék magukhoz venni.

Most újabb sokkoló részletek derültek ki. A Bors úgy tudja, gyilkosa sosem tudott igazán lemondani a fiatal nőről, karácsonykor is felkereste. A nőt figyelmeztették is az ismerősei a férfi miatt, ám ő azt mondta, csupán barátok, nincs mitől tartania. A lap úgy tudja, a férfi minden alkalmat megragadott, hogy volt párjával lehessen. Miután önmaga ellen fordította a fegyvert kórházba vitték, de már őt sem tudták megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.