Baleset

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M1-es autópályán

A pálya forgalmát az Újvárosi lehajtónál leterelik, visszatérni az Óvárosi felhajtónál lehet.

2018.01.11 06:22MTI

Egy kamion átszakította a szalagkorlátot az M1-es autópályán Tatabánya térségében az 59-es kilométerszelvényben szerda éjjel. Az érintett szakaszon a Budapest felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták - közölte a rendőrség a honlapján.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a kamion az Ausztria felé vezető oldalon közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból a belső szalagkorlátnak ütközött, azt átszakította és az autópálya Budapest felé vezető oldalán állt meg, ahol a pályatestet teljes szélességében elfoglalja.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az autópálya Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárta. A pálya forgalmát az Újvárosi lehajtónál leterelik, visszatérni az Óvárosi felhajtónál lehet.

Az Ausztria felé vezető oldalon a forgalom rendőri irányítás mellett a külső és leállósávon halad.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a balesetben egy ember, a kamion sofőrje sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.